Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudja valaki a megoldását?

Főoldal » Középiskola » Matematika
402
5^-x= 1/625. (5 a mínusz x-ediken )

Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5-x = 1/625
5-x = 5-4
(Az alapok megegyeznek ezért a kitevők is)
-x = -4 /*-1
x = 4
Módosítva: 5 éve
0