Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
467
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
6 énekkaros - 4 mindkettő = 2 csak énekkaros

23 sportol - 4 mindkettő = 19 csak sportol

Van 2 csak énekkaros, 19 csak sportoló, 4 mindkettő: ez összesen 2+4+19 = 25 fő

A többi egyiket sem űzi, azaz 32-25 = 7 fő.
1