Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 10/4

Főoldal » Középiskola » Matematika
452
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1

a,

P = `("kedvező eset")/("összes eset")` = `10/100` = 0,1

b,

P = `("kedvező eset")/("összes eset")` = `(100-10)/100` = 0,9
0