Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 10/3

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`((n),(k))` = `(n!)/(k!*(n-k)!)`

`((8),(3))` = `(8!)/(3!*(8-3)!)` = `(8!)/(3!*5!)` = `(8*7*6*cancel(5*4*3*2*1))/(3*2*1*cancel(5*4*3*2*1))` = `(8*7*6)/(3*2*1)` = `336/6` = 56
0