Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveges matek hf?

Főoldal » Középiskola » Matematika
450
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A teljes felület:

`A_t` = `35*20` = 700 `m^2`

Az ablakos felület:

`A_a` = `10*10*2*1.5` = 300 `m^2`

Az ablakmentes felület:

A = `A_t-A_a` = 700 - 300 = 400 `m^2`
1