Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
436
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az x = 0 helyettesítéssel:

`2*0+y=7`

y = 7

Az y = 0 helyettesítéssel:

2x+0 = 7

x = `7/2`

A felezőpont:

(mindkettőt osztod ketővel:)

`F(7/4;7/2)`
1