Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Marék 8/5

Főoldal » Középiskola » Matematika
413
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(x-3)^2+(y-4)^2 = 5^2`

Behelyettesítjük a P pontot. Ha teljesül az egyenlőség, akkor rajta van a körön.

`(0-3)^2+(0-4)^2=25`

25 = 25

A P pont rajta van a körön.
0