Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
1 Határozza meg a sík két pontjától egyenlő távolságra lévő pontok halmazát a síkon!

2 Oldja meg az egyenletet a pozitív valós számok halmazán:lg(x-3)=3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A sík két pontjától egyenlő távolságra lévő pontok halmaza a síkon a két pont által meghatározott szakasz felezőmerőlegese.

lg(x-3)=3 kikötés: x>3
lg(x-3)=lg(1000)
log fv szig mon
x-3=1000
x=1003
Ellenőrzést rád bízom.
0