Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitseeg Sos

Főoldal » Általános iskola » Fizika
449
Nem ertemmm a 3. Feladatot
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
A sebesség a megtett út és az idő hányadosa, vagyis v=s/t
A sebesség mértékegysége a m/s (méter per szekundum)
3. feladat ez alapján:
25/1=25 m/s
50/2=25 m/s
75/3=25 m/s
100/4=25 m/s
125/5=25 m/s
Remélem, tudtam segíteni és érthetően magyaráztam.
0

Kérlek, jelöld megoldásnak! Köszönöm!
0