Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hatvány

Főoldal » Középiskola » Matematika
422
Nem tudom ehhez hogy kezdjek hozzá. Köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

Bővítéssel. Mindhárom tört nevezője legyen: 57*27, így a számlálók a következőképpen alakulnak:
A=2*7
B=3*5
C=2*5
Amiből már látszik hogy a sorrend: C, A, B
1