Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenes

Főoldal » Középiskola » Matematika
483
Határozza meg a p paraméter értékét úgy, hogy a P(-2;3) pont illeszkedjen a 4x-17y = p
egyenesre!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A feladat egyszerú, helyettesítsd be a pont koordinátáit x és y helyére:
4*(-2)-17*3=-8-51=-59. Azaz p=-59
1