Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek feladat?

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`n` `nCr` `k` ` = (n!)/(k!(n-k)!`

`9nCr4 = (9!)/(4!(9-4)!`

`(9*8*7*6*5*4*3*2*1)/(4*3*2*1*5*4*3*2*1)`

`(9*8*7*6)/(4*3*2*1)`

`3024/24 = 126`
1