Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szisztok, valaki tudna ezekben a feladatokban segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
551
Számolja ki a 60 fokos szög koszinuszának 2-es alapú logaritmusát!
Számolja ki a 30 fokos szög szinuszának 0,5-es alapú logaritmusát!
Számolja ki a 45 fokos szög tangensének 5-ös alapú logaritmusát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
log₂(cos60⁰)=log₂(1/2)=log₂2-1=-1
1