Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen!4.o.matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
422
Nem tudok segíteni a hugomnak mert nekem is sok a házim:) Valaki léccike
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
27x23=621
25x23=575

621+575=1196kg

Több kg alma termett 1 tonnánál
0