Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
507
Egy iskola tanulóinak 8%-a jelest, 24%-a jót, 23%-a elégségest és 5%-a elégtelent kapott matematikából a félévi osztályozás során. Hányan jártak ebbe az iskolába, ha 240-en közepes matematika jegyet kaptak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
100-8-24-23-5=40%
40%=240
100%=600 fős az iskola
0