Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek év végi jegy :(

407
Jaa szóval a matek év végi jegyem miatt szorongok.. 4.53-ra állok és még lesz egy dolgozatunk holnap, ha azt ötösre megírom, akkor az átlagom felmegy 4.56-ra, lesz még egy májusi hónapos értékelés, ha az ötös, azzal 4.59 lesz, meg egy júniusi értékelés, ha az ötös akkor pedig 4.61 lesz az átlagom. Az a kérdésem, hogy 4.53, 4.56, 4.59 vagy 4.61-re meg kell adnia az ötöst év végére? Nem kedves, legrosszabb tanár a földön, szóval emberség tőle nem nagyon várható. Meg még az is, hogy hányastól KÖTELEZŐ megadnia az ötöst?
Eddig mindig kitűnő voltam és mindig sírok ha rossz jegyet kapok. Jaaa és félévkor amúgy négyes lettem matekból, de a 2. félévben eddig csak ötösöm volt. LÉCCIIII VALAKIIII HELP MEEE
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Én úgy tudom, hogy 4.75-től kötelező megadnia, de ez lehet iskolánként változó.

Ilyenkor általában dogát iratni vagy feleltetni szoktak a jobb jegyért (4.61-nél).

De ajánlom hogy kérdezd meg a tanárod, mert ezek szerint a 2. féléved lényegesebben jobb volt, ami plusz pont lehet.
0

Nálunk úgy volt, hogy 4,3-tól 4,8-ig adhattak 5-öst, 4,8 fölött volt kötelező. Általában csak 4,5 fölött adtak, 4,6 még biztosabb volt.
Osztályzásnál nézik a hozzáállásod, a szorgalmad, a magatartásod, és mindent, ami a tantárgyhoz köthető (hány versenyen voltál, mennyit jelentkeztél órán), ez alapján hajlanak valamelyik irányba. Év végén nagyobb esséjjel a jobb felé.
Szerintem 4,6 fölött már nincs min izgulnod, ha tényleg ilyen a 2. féléved. Még a 4,5-nél lehet feleltet, vagy valami, de nem biztos, lehet simán megadja.

Csak ne ezzel foglalkozz! Ugyan ilyen vagyok, tudom hogy nehéz, de próbálj meg ne erre gondolni, hanem valami másra. Saját magad teszed tönkre vele, és úgy sem tudsz többre jutni, mint lehet megadja lehet nem. Majd kiderül ha kezedben a bizi, addig arra gondolj, hogy mindent beleadtál amit lehetett!
Módosítva: 2 éve
1

Közben megírtuk a dogát és az ötös lett
0