Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK!!!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
412
SinB=30*sin55fok/26
A tanárom eredménye: 71,8
Viszont az én számológépem 63.44-et ír. Melyik a helyes megoldás? Vagy én számoltam rosszul?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Rosszul ütöd be a számógépbe.

30*sin(55)/26=0,9452

Degre legyen állítva a géped. Shift sin 0,9452=70,9
Módosítva: 5 éve
1