Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS matematika függvények

Főoldal » Általános iskola » Matematika
454
SOS be kellene ezeket függvényen jelölni és ha lehet táblázat is kellene.
f(x)= - 3x+2
g(x)= x+2
h(x)=1/3x+2

Előre is köszönöm a válaszokat.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia! A pontoknál nem számít a szín, de csak így tudtam megcsinálni.

f(x)= - 3x+2 -piros

x -2 | -1 | 0 | 1 | 2
y 8 | 5 | 2 | -1 | -4

g(x)= x+2 -kék
x -2 | -1 | 0 | 1 | 2
y 0 | 1 | 2 | 3 | 4

h(x)=1/3x+2 -zöld
x -2 | -1 | 0 | 1 | 2
y 1,3 | 1,6 | 2 | 2,3 | 2,6
0