Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek Help!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
459
Kedves Csoporttagok!
Katinak 48 db. színes ceruzája van.
12.5 % piros.
Kérdés: hány piros ceruzája van?
Egyenletet írj, úgy számolj!
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csak kíváncsiságból hányadikos vagy?
(Egyáltalán nem bántás)
0

százalék alap= a=48
százalék láb= p=12,5%
százalékérték=e=?

e=a*p/100
e=48*12,5/100=48*0,125=6
0