Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémiások segítség!!!

Főoldal » Középiskola » Kémia
958
Határozzuk meg annak a szén-monoxidból és szén-dioxidból álló gázelegynek az összetételét, amelyiknek levegőre vonatkoztatott sürüsége 1,1034! (A levegő átlagos moláris tömege 29 g/mol)

Megoldókulcsban szereplő megoldás:
CO: n%=75,0; m%=65,6
CO2: n%=25,0; m%=34,4

Előre is köszönöm ha segítesz!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
Szia!

Esetleg kérdésed van, nyugodtan írj!

-S.R.
0