Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valószínűség szamitas

Főoldal » Középiskola » Matematika
895
Egy dobozban három piros, öt zöld és kettő kék golyó van. Véletlenszerűen húzunk egyet a golyó közül. Mi a valószínűsége annak, hogy kék golyót húzunk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
összesen 10 golyó

3 piros + 5 zöld + 2 kék

P(kék)=kedvező/összes=2/10=0,2
0