Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

1 egyenlet megoldásában kérnék segítséget

Főoldal » Középiskola » Matematika
393
Ezt a feladatot kérlek segítsetek
-3x+2=0
Köszönöm szépen előre is.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
-3x+2=0 /-2
-3x=-2 /:-3
x=0,6
1