Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS VALAKI MATEMATIKA SEGÍTSÉG!

Főoldal » Középiskola » Matematika
423
4/5 km = ? cm = ? mm
3/4 km = ? cm = ? dm
2500 dkg = ? g = ? kg
60 t = ? kg = ? dkg
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Le írtam neked a váltó számokat is, hátha segít.
Csatoltam képet.
2