Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Relációk

Főoldal » Általános iskola » Matematika
555
Mennyit ér 3 év múlva a 3,6 milliós autó , ha az éves amortizációja 10%
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3600000*0,9=3240000 Egy év múlva
3240000*0,9=2916000 Két év múlva
2916000*0,9=2624400 Három év múlva

Az autó értéke 3 év múlva 2624400 forint lesz.
0