Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
523
Sziasztok,tudnátok segíteni az 1208as példában?
Köszönöm előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
R=(δ*l)/A
δ=1,1Ωmm2/m
l=25m
A=0,5mm2
R=(1,1*25)/0,5=55Ω
I=U/R=220/55=4A
P=U*I=220V*4A=880W
0