Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Optikai feladat..kérem seg-tségetek.Köszönöm !

Főoldal » Általános iskola » Fizika
501

Egy gyűjtőlencse fókusztávolsága 15 cm.Mekkora távolságra kell tartanunk egy bélyegtől ezt a lencsét ahhoz,hogy a bélyeg képe kétszer nagyobb legyen,mint a bélyeg?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!
Leképezési törvény:
\frac{1}{t}+\frac{1}{k}=\frac{1}{f}
0