Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Optika

Főoldal » Középiskola » Fizika
647
Az f=10 cm fókusztávolságú,levegőben található üveglencse törésmútatója n0 =1,53.Mekkora a lencse fókusztávolsága,ha a lencsét az n = 4/3 törésmútatójú vizbe merítettük.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
-1
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
-1