Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítene matekból?

Főoldal » Középiskola » Matematika
527
Statisztika
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a, 90fok úgy aránylik a 120fokhoz mint xkg jonatán alma a 48kg starkinghoz.
képlettel:
90/120=x/48 keresztbe szorzással:
90*48=120x
4320=120x amiből x=36kg ez megy a táblázatba felülre.
150fok úgy aránylik a 120fokhoz mint ykg idared alma a 48kg starkinghoz.
képlettel:
150/120=y/48 keresztbe szorzással:
150*48=120y
7200=120y amiből y=60kg ez megy a táblázatban középre.
36kg+60kg+48kg=144kg ez megy a táblázatban alulra.
A vastaggal írt szövegbe az egyenes szó kerül.
b, A pontozott helyekre beírandók sorban: 5; 3; 1,66; 166; 66
c,
0