Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 11.osztály Help! 2.

Főoldal » Középiskola » Fizika
454
Köszönöm a segítséged!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

3.

0,026 ohm mm2/m
50 km= 50.000 m
0,026 x 50.000= 1300
2 cm2= 200 mm2
1300 : 200= 6,5 ohm

6,5 ohm az alumíniumvezeték ellenállása.
0