Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 11.osztály Help!

Főoldal » Középiskola » Fizika
462
Köszönöm, ha tudsz segíteni!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

6.

R= U : I= 4,5 V : 0,6 A= 7,5 ohm
7,5 ohm - 5 ohm= 2,5 ohm

2,5 ohm a telep belső ellenállása.
0