Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Matematika 3 dik osztály

37
A 2 es a 4 es feladatok kellenenek sürgőssssss!!!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
600 km re van szükség( 20km-5 km = 15 km 15*20=300 300*2=600 ezért)
az egyikbe 11,25tonna van a másikba 33,75 tonna (45˛/4 =11,25 45-11,25=33,75)
0