Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
484
Az ábrán egy o csúcspontú 22°-os szöget látsz. Ennek szárain úgy vettük fel a B, C, D és E pontokat, hogy OB = BC = CD = DE. számold ki az ábrán a, b, g -val jelölt szögek nagyságát!

a) a = ?° b) b = ?° c) g= ?





Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Mindjárt küldöm! :)
0

Csatolom a képet.
1