Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házim :)

Főoldal » Középiskola » Fizika
519
Ígérem ez az utolsó!
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
R1=2500Ω
R2=5000Ω
P1=2W
P2=3W
P=I2*R
egyenletrendezés után
 (P/R) =I
 (P1/R1) =I1=0,0283A
 (P2/R2) =I2=0,0245A
I=I1+I2=0,0528A
0,0528 Amper áram folyik az áramkörben.

0