Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házim :)

Főoldal » Középiskola » Fizika
462
Sürgős lenne :)!
Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos fizika koszonom :)
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Az áramerősség a 3-szorosára nő.
Az ellenállás azonos (R), ezért a főzőlap teljesítménye P = I²/R miatt 3²= 9-szeres lesz. A végzett munka W=P·t, szintén 9-szeres, hisz az idő egyforma.
Úgyhogy az a) c) d) válaszok igazak.
0