Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házim :)

Főoldal » Középiskola » Fizika
485
A megoldást keresem!
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos fizika házifeladat sürgős
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
A=2mm2
R=84Ω
δ=1,2Ωmm2/m
l=?
R=(δ*l)/A
egyeletrendezés után
A*R/δ=l
l=A=140m
0