Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szeretnék segítséget kérni a házifeladatomhoz!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
618
A feladat: számítsd ki a henger felszínét és térfogatát, ha r=13,5 cm m=43 cm
A=?
V=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
A felszínhez kell a két kör területe meg a palást: 2r2π + 2rπm

A térfogat pedig alapterület szorozva a magassággal: r2πm
1