Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
390
Milyen hosszú a körív hossza,mely egy 128cm kerületű körnek a 30°-os szögéhez tartozik?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
360 fok = 128 cm
30 fok = 128/12 = 32/3 = 10,67 cm
0