Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek a megoldásban!

Főoldal » Középiskola » Matematika
1879
Egy háromszög 11cm hosszú oldalával szemközti szöge 45 fokos. Ennek a háromszögek van egy 122 fokos szöge is. Hány cm a tompaszöggel szemközti oldal?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
szinusztétel:
b/sin122=11/sin45, rendezve:
b=(sin122*11)/sin45
b=~13.2
0