Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Szöveg feladat. Köszönöm aki segít!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
602
Nyáron bejártuk Görögországot. Az út 75%-át repülővel tettük meg, az ötödét autóval, és 120 km - t még bicikliztünk is. Hány kilométert utaztunk a nyáron?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
szöveges feladat
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1/5=20/100=20%
(Ha így nem megy:
1(az egész,5/5)=100%
1/5=0,2=?%)
75%+20%+120km=100%
120km=5%
24=1%
100%=2400 km
0