Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia SOS

Főoldal » Általános iskola » Kémia
402
Részletes segitséget szeretnék ehhez a számitáshoz ! Köszönöm szépen . Valaki levezetné hogyan kell kiszámitani ? Mit kell nézni és hol ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
Hali!
CuSO4 tömegének kiszámítása:
Cu=63,5 gramm
S=32 gramm
O4=16*4=64 gramm
63,5+32+64=95,5+64=159,5 gramm/mol
Remélem, tudtam segíteni, további szép estét!
0