Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget szeretnék kérni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
386
Csatolom a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Kiemelés? a kedvencem. Megoldom!
0

Az * jel a szorzásjelet helyettesíti
2(x+3)=2x+6
2*(x-9)=2*(12-9)=2*3=6
Az A) (2p-p-p) és a D) (1-c+5+3c- egyenlő a nullával.
2x-y=2*6-1=12-1=11

0