Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Valaki tudna segíteni angol eszében?

32
Kellene nekem egy 100 szavas eszé hogy milyen (vagány) nagymamát szeretnék
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Idegen nyelv

Válaszok

2
Szia!
Az a helyzet, hogy senki se fogja megírni helyetted. :(
Itt nézz utána,hogyan kell esszét írni angolul: https://angolrahangolva.com/hogyan-rj-esszt-angolul-i/
Biztosan sikerülni fog.
Szép délutánt.
Módosítva: 3 hete
1

Szia! Végigolvastam a linken lévőt, és nem nagyon értek egyet a benne írtakkal, legalább is egy pontját nem szoktam tartani. A legfontosabbak pedig nem is szerepelnek benne (persze egy bizonyos színt után ezek nélkül is könnyünek bizonyul, de egy ideig szerintem nagy segítség):
-Nem tudják az igazat, azt írd amit tudsz! Sokkal könnyebb úgy írni, hogy nem a teljes igazságot próbálod lefordítani, hanem a benned lévő gondolatok sorban jönnek (lehetnek általános sztereotípiák, amit elvár az emberiség, ezek általában maguktól eszedbejutnak egy téma kapcsán), és közben gondolod ki mi legyen a következő amiről írni szeretnél. (A hihető kategórián belül.)
-Tagadni nehezebb mint állítani, mindig minden tetszik, jó volt és pozitív véleményed van róla.
-Szeretik a szavakat, egy ilyen fogalmazásnál fel lehet sorolni egy csomó jelzőt, ami csak eszedbe jut, és persze illik oda.


Én így írnám:

1. Bekezdés [Bevezetés a nagymama táméhoz]: I've seen many different types of grandmothers, but one thing is common in all of them. They love their grandchild.

2. Bekezdés [Milyet szeretnél]: Itt lehet sorolni a szavakat, néhányhoz oda is írhatod miért fontos az a tulajdonság számodra: If I could choose all my grandma's feature, she'd be ...
pl:
-fit, so we could go for long walks together
-good at cooking, and she could do us tasty foods that we could eat together.

3. Bekezdés [lezárás]: Ennyi áradozás után, dicsérheted a saját nagymamád, akármi alapján.
This would be good, but I love my grandma the way she is. She is kind and caring. I wish I could visit her more often.

Az összes angol szó, amit leírtam összesen 80 körül van (nem így kell leírni, akármit átírhatsz, csak hogy lásd nem is olyan sok az a 100), az első és utolsó nagyjából ki van fejtve a középsőbe viszont rengeteg mindent lehetne még írni. Szavak, szavak, szavak, akármennyit beletehetsz, amennyi eszedbe jut, ezzel ki tudod tölteni, hogy elég legyen, esetleg különlegesebb ötleteket is beletehetsz.
0