Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
584
Egy háromszög legkisebb szöge 15fokkal kisebb,a legnagyobb szöge pedig 15fokkal nagyobb a közepesnél.Mekkorák a háromszög belső szögei?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x-15)+x+(x+15)=180
3x=180
x=60⁰
x-15=45⁰
x+15=75⁰
0