Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon kéne egy kis segitség

Főoldal » Középiskola » Matematika
444
1. Egy háromszög oldalainak hossza a=19cm, b=12cm és c=11 cm. A béta szögfelezője mekkora részekre osztja
a bétával szemközti, 12 cm-es oldalt? (3 pont)
2. Egy kör sugara 8 cm. Számítsd ki ebben a körben a 130 ̊-os középponti szöghöz tartozó ív hosszát és a
körcikk területét! (3 pont)
3. Hányszorosára nő egy 7 cm sugarú kör területe, ha átmérőjét 4-szeresére növeljük? (2 pont)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

Csatoltam képet.
0