Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika hàzi feladat nagyon sűrgős segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
589
Csatoltam fàjlot
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2 kg=200 dkg
3,5 kg=350 dkg
2 dkg=20 g

5 l=50 dl
2 hl=200 l
4,5 l=45 dl
0