Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megoldása

Főoldal » Általános iskola » Matematika
471
2(3x-2)+8(5-2x)=4(x-6)-7(2x-8)+4
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Szia,
Készítem
0

2(3x-2)+8(5-2x)=4(x-6)-7(2x-8)+4
6x-4+40-16x = 4x-24-14x+56+4
36-10x = 36-10x /+10x
36 = 36

Megoldás: x bármilyen valós szám lehet
0