Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

7.-es Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
717
Mennyi idő alatt végez egy 1,6 kW teljesítményű gép 4800J munkát?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia!

Mennyi idő alatt végez egy 1,6 kW teljesítményű gép 4800J munkát?

P= 1,6 kW= 1600 W
W= 4800 J
t= ?

W= P x t
t= W/P= 4800 J : 1600 W= 3 s

3 s alatt végez 1600 W teljesítményű gép 4800 J munkát.
1