Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mátrix.

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
443
Ebben a feladatban lenne szükségem segitségre.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Azt kell meghatározni, hogy milyen ```k```-ra lesz a skalárszorzat 0.

```(-2)\cdot(-1)+0\cdot(-5)+(-5)\cdot5+(-3)\cdot k=0```

Innen ```k=-\frac{23}{3}```.
1