Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

!?!SOS!?!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
447
12/25 hl-nek a 9/6 részének a 2/4 része

4/9 hl-nek a 3/4 részének a 9/25 része
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos, segítség, m, hl, ml, FORDÍTOTT ARÁNYOSSÁG, Egyenes arányosság, !?!SOS!?!
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

A részek számítása mindig szorzás, tehát
(12/25)*(9/6)*(2/4) /egyszerűsítve
(12/25)*(3/2)*(1/2)=36/100=9/25

(4/9)*(3/4)*(9/25)=108/900=3/25
0