Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
420
Egy 20000 Ft os tábor árát 25 százalékkal növekszik Hány forintba került így a tábor?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Eredetileg 100% volt, miután megnövelik 25%-al 125% lesz az ára.
100%=20000
1%=20000/100
125%=(20000/100)*125=20000*(125/100)=
=20000*1,25=25000
0